GynMed – sarcina ta poate fi simpla sau complicata, alaturi de noi esti in siguranta!

Spitalul de ginecologie si obstetrica GynMed s-a nascut din dorinta de a oferi celor care ne aleg, un act medical de o performant, oferind multiple facilitati de diagnostic si tratament, asigurand astfel calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a femeii si copilului .

Sub deviza

Excelenta prin experienta

— Dr. Pascu Cornelia

Misiune, Viziune, Valori

Când ești gravidă e ca atunci când ești copil. De ce? E întotdeauna cineva în preajmă care să îți spună ce să faci…

— Emily Oster
 • Patologia genitală feminină

  Patologia genitală feminină crează anxietate şi pune pacientelor probleme psihoafective legate de menţinerea şi integritatea valenţelor feminităţii. Scopul  noastru este de a căuta şi stabili cele mai bune soluţii medicale pentru pacientele noastre, de a le oferi servicii medicale de calitate, intr-un mediu sigur si confortabil, pe lângă dotările moderne de care dispunem. Ne dorim sa oferim o adresabilitate crescuta in cazul interventiilor laparoscopice. Chirurgia laparoscopica a venit cu un plus la succesul activitatii interventionale si prin solutii de tratare a infertilitatii.

 • Excelenta prin experienta

  Sub deviza ”Excelenta prin experienta”, impreuna cu valorile de care dispunem: un ambient plăcut, relaţii interumane prietenoase, respectarea deciziilor sau opţiunilor individuale, disponibilitatea pentru informaţii şi servicii medicale sau conexe, au scopul de a face din sarcina şi naşterea dumneavoastră o experienţă agreabilă şi o amintire dragă.

 • Profesionalism si Aparatura medicala

  Suntem constienti ca actul medical nu este o componenta exclusiv a medicului cu care interactionezi, calitatea lui tinand de un cumul de factori cum ar fi aparatura medicala folosita, confortul psihic al pacientelor, dedicarea si calitatea comunicarii cadrelor medicale si nu in ultimul rand intimitatea generata de folosirea unei rezerve dotate la cele mai ridicate standarde.

  Fie ca va confruntati cu probleme de obstetrica – ginecologie, fie ca faceti primii pasi in minunata lume a mamicilor, noi va suntem alaturi pentru a parcurge impreuna toate provocarile, aducand bucurie si zambete in viata dumneavoastra.

  Oricare ar fi EXPERIENTA dumneavoastra de pana acum, la noi veti fi intampinati doar de EXCELENTA in ceea ce priveste toata gama de servicii oferite. – GynMED, excelenta prin experienta.

De ce sa alegi clinica GynMED?

Clinica noastra asigura asistenta medicala femeii gravide si nou-nascutului sanatos, dar si celor cu risc , avand capacitatea de a rezolva intreaga gama de patologie specifica, asistenta medicala ginecologica in cazuri complexe, precum si in domeniul diagnosticului si tratamentului infertilitatii.

Cu o activitate care a debutat prin infiintarea cabinetului GynMed cu profil obstetrica-ginecologie in anul 2006, am ajuns la un numar semnificativ de paciente multumite de calitatea si profesionalismului serviciilor oferite de noi, nu numai in ceea ce priveste propria sanatate, ci si sanatatea familiei si a noilor membrii, alaturi de care am fost de la inceputul sarcinii si pana la sosirea pe lume. Astfel, prin experienta am ajuns la excelenta serviciilor furnizate.

Echipa Medicala