GynMed

Sa iti stapanesti viata si sa ai asteptari realiste cu privire la provocarile tale de zi cu zi sunt cheile managementului stresului.

— Josh Billings

Alege sa nasti in cele mai bune conditii

Nașterea este un eveniment crucial în viața femeii. Calitatea asistenței medicale și sprijinul acordat de echipa medicală în timpul travaliului influențează în mod hotărâtor starea de bine fizică și psihică a viitoarei mămici, precum și atitudinea ei ca părinte. De asemenea, corectitudinea monitorizării travaliului se va oglindii în sănătatea nou-născutului.

Clinica GynMed oferă femeilor în travaliu un model de îngrijire care sprijină asistența personalizată, având o echipă complexă formată din medic obstetrician, medic anestezist, moașă și asistentă medicală.

Maternitatea GynMed

Scopul monitorizării personalizate a fiecărei femei în travaliu este să îmbunătățească semnificativ experiența nașterii, să ofere „îngrijire suportivă” femeii, ceea ce implică prezența fizică continuă a medicului și moașei în timpul travaliului activ și al nașterii.

“Îngrijirea suportivă” cuprinde suport fizic (măsuri de confort cum ar fi masaje, încurajarea mobilității), suport emoțional (încurajare, prezența continuă) și suport informațional.

Când alegi Maternitatea GynMED pentru nașterea dumneavoastră, oferiți copilului dumneavoastră un început excepțional pentru viață. Partenerul dumneavoastră este binevenit să stea împreună cu dumneavoastră pe parcursul travaliului și timpului petrecut de dumneavoastră la noi, iar noi vă oferim siguranța unei nașteri blânde alături de specialiștii noștri, lideri în domeniul lor, care au ales să lucreze aici știind că primiți cel mai înalt standard de îngrijire înainte, în timpul și după vizita dumneavoastră la noi.

Preturi pachete nastere

Acestea sunt preturile de pornire pentru fiecare pachet in parte. Pretul poate sa varieze in functie de optiunile dumneavoastra pentru fiecare pachet in parte.

 • Nastere naturala
  4500 lei
 • Nastere naturala cu ENTONOX
  5000 lei
 • Nastere naturala in apa cu ENTONOX
  5500 lei
 • Nastere prin operatie cezariana
  6000 lei

Ne propunem să oferim un mediu sigur și de susținere pentru sarcină și naștere atât pentru viitoarea mămică, cât și pentru copil și familie.

Nașterea este cea mai importantă și mai emoționantă experiență din viața ta. Maternitatea GynMED vrea să-ți fie alături în această perioadă. Pentru aceasta, echipa maternității noastre este pregătită să te ajute în cele mai bune condiții și la cele mai înalte standarde, atât înainte, cât și după naștere.

Proprietățile terapeutice ale imersiei în apă caldă pentru controlul analgeziei datează de secole. Folosirea apei este acum o bine cunoscută formă de ușurare a analgeziei prin faptul că suportul și căldura apei încurajează relaxarea și ajută la progresia fiziologică a travaliului, stimulând producția naturală de ocitocină și endorfine. Travaliul și nașterea în apă sunt asociate cu riscuri reduse atât pentru mamă cât și pentru făt. Unele din beneficii sunt:

 • Facilitarea mobilității și posibilitatea mamei de a lua orice poziție confortabilă.
 • Mama are un sentiment mai puternic de control.
 • Analgezie semnificativă.
 • Stimulează relaxarea si reduce nevoia de medicamente și intervenții.
 • Reduce incidența traumei perineale.
 • Poate reduce rata nașterilor prin operație cezariană sau cu anestezie epidurală.
 • Încurajează o naștere mai ușoară pentru mamă și o primire mai delicată în lume a bebelușului
 • A fost foarte bine cotată de la bun început de către mamele care au folosit această metodă – au menționat că pentru o naștere ulterioară ar alege aceeași metodă.

Pentru travaliul și nașterea în apă sunt eligibile toate femeile cu o sarcină cu o vârstă gestațională cuprinsă între 37 și 42 săptămâni, necomplicată, la care nu există dovezi care să ateste existența vreunui risc asociat nașterii în apă.

ENTONOX, cunoscut și sub denumirea de gaz ilariant, are un rol analgezic puternic, non-invaziv, administrat prin inhalare, fiind folosit în prezent în deplină siguranță de mamele care nasc. Se prezintă sub formă de gaz îmbuteliat, ce conține 50% oxigen și 50% protoxid de azot. Reduce senzația de durere și crește pragul dureros, are efect de relaxare și un ușor efect de calmare, reduce sau elimină durerea și anxietatea.

Astfel, dacă alegi să naști natural prin această metodă, sosirea pe lume a bebelușului tău va fi mai ușoară și mai delicată pentru amândoi. Starea de confort este garantată și se instalează aproape imediat.

Operaţia cezariană este o intervenţie chirurgicală care presupune incizia peretelui uterin pentru extragerea fătului. Operaţia cezariană poate fi:

 • electivă – realizată pe baza unor indicaţii obstetricale şi/sau medicale sau la cererea acesteia, înainte de instalarea travaliului.
 • de urgenţă – din necesitate: amenințare imediată la adresa vieții mamei sau fătului; compromitere maternă sau fetală; necesitatea unei nașteri rapide;
 • iterativă – când paciente are în antecedente una sau mai multe operații cezariene

Secția de Neonatologie este dotată cu aparatură de ultimă generație și toate consumabilele necesare care asigură asistența medicală neonatală conform protocoalelor în vigoare.

Dispunem de un sistem flexibil de îngrijire a nou-născutului tip “rooming-in” (mama cazată cu nou-născutul în rezervă), dacă starea mamei și a bebelușului permit, sau îngrijirea în secția de Neonatologie dacă mama nu este încă pe deplin refăcută după naștere. În plus la cererea dumneavoastră, pe perioada șederii la noi puteți avea alături de dumneavoastră un membru al familiei.

Filozofia noastră de îngrijire se bazează pe convingerea că sarcina și nașterea sunt evenimente semnificative pentru femei și pentru familiile lor, nașterea primului copil sau extinderea familiei fiind un moment crucial în viața oricărui cuplu.

 • Programeaza-te acum, Tel. 0743 457 411

  Echipa medicala GynMed te ajuta sa nasti in siguranta, oferindu-ti tie si copilului tau cele mai bune conditii!

 • Trimite-ne mesaj!

Pachete Nastere